Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dilluns, 1 de desembre del 2014

Avui si: Dilluns fotografia

Avui si que si. El primer dilluns fotografia ! I on penjarem les dos fotos que ens heu enviat. Necesitem més fotos, va que no us costa res i segur que descobriu fotos super boniques que no coneixieu ;) Aquí us presentem les nostres fotos.

En primer lloc una foto que ens ha enviat l'Aloma, una foto que es va fer quan tenia 8 anys amb la seva millor amiga. És súper bonica Aloma !!! :)



Es mostra mireia.jpg. 


I la segona foto és de la Berta que ens va enviar dos fotos i totes són precioses i van acompanyades de un magnific escrit amb molta rao. Mireu !

Es mostra images.jpg. 


 "Crec que aquesta imatge té molt a veure amb la amistat, ja que demostra que perquè hi hagi amistat entre dues persones, no cal que siguin iguals, es més, normalment són molt diferents, i això és així perquè les persones accepten als amics com són no com volen que siguin."



Es mostra amistad.jpg. 

 "Per a mi, aquesta és una clara foto d'amistat, ja que moltes amistats començen des de ben petites i segueixen de grans, també vui afegir que almenys jo, sense amistat no podria viure, sería una tortura, perquè la amistat es una de les millors coses que poden haver-hi al món "




 Esperem que us hagin agradat les fotografies i que ven aviat ens envieu la vostra ;)

MY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada