Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

diumenge, 3 de maig del 2015

Sant Jordi, per fi!!

Recordeu que us vam demanar que ens enviesiu recomanacions de llibres que us haguesin agradat. Doncs aquí teniu totes les recomanacions que ens vsu enviar. Moltísimes gracies a tots els seguidors que ens van recomanar algun llibre, gracies per fer-ho possible :)

Recomanacions:

Noa: 

Jo recomano WONDER. Un llibre que va d'un nen que no ha anat mai a escola. Té la cara una mica deformada i tothom el mira amb cara estranya. El llibre explica el seu primer curs a l'institut, com fa amics.... M'ha agradat molt ja que és un llibre súper bonic i que fa pensar molt.

 
Dir, que la M també l'ha llegit i que li ha encantat !!! Que també us el recomana a tots! :)
 
 
 Sara:
 
Autor/a: Michel Amelin
Tema: Les aventures d'una nena al descobrir la relació de la seva família i una banda criminal.
Argument: La Míriam, una noia de tretze anys, s'assabenta que una misteriosa banda criminal cerca al seu pare. Un dia, es traslladen a un hostal, en el que entre els clients hi ha un assassí enviat per la màfia. Tot això li portarà a recórrer aventures i misteris per aconseguir salvar el seu pare.
Opinió personal: Aquest llibre és magnífic. Comença amb poca informació 
i poc a poc vas encaixant peces del puzle. Tothom té alguna possibilitat de ser l'assassí i l'últim tros és tant emocionant que vaig fins i tot acabar tremolant del suspens.
Sobre l'autor/a: Michel Amelin, va néixer el 20 de Novembre de Philippeville i és autor de llibres per a joves. Va ser professor i ha escrit més de seixanta històries per a joves: de suspens, de terror, romàntiques... Alguns dels seus llibres més venuts són "l'assassí dels gats"i "Sherlock Yack".




Berta ( seguidora estrella ):


El llibre k he escollit es diu: "las hojas de julia" de María Jeunet
M'ha encantat i el recomano moolt, perquè es moolt original i es d'aquells llibres que no pots parar de llegir perquè són molt emocionants ;) no t'esperes el final i m'ha agradat sobretot perquè es una història d'amor <3 i ami m'encanten les històries d'amor ;) <3 Us el recomano ;) 

Es mostra Las hojas de Julia.jpg. 
 
 
Iona:
 
Jo el llibre recomano 4 llibres. Adolescents.cat, Wonder, el diari d'una penjada i 'atac de la col·lecció quin fàstic de fama
 
                                     
 
Esperem que us hagin agradat les recomanacions que han fet aquestes seguidores <3 :)
 
MY
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada