Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dimarts, 5 de maig del 2015

Els amics de veritat, diuen que és comten amb els dits de la mà ( article )

Hola a tots ! 
Avui, us deixem aquest article que hem trobat per internet que ens parla de la dificultat que hi ha a vegades en mantenir una amistat. Aquí el teniu :)

Els amics de veritat, diuen que és compten amb els dits de la mà...

Aquests dies he estat reflexionant sobre l’amistat. Quin deu ser el gran secret, per mantenir una relació d’amistat amb una persona, al llarg de la nostra vida? De repent, pel meu cervell han passat imatges de tota la meva vida fins a dia d’avui: un breu repàs, però intens, de les amistats que he tingut; algunes fortes, altres han mort en l’intent.
Sempre ens han recordat, que l’amistat és com una planta, si no la regues, es va morint poquet a poquet. I sí, quan passa el temps i no veus als amics, ni tens cap mena de contacte amb ells, les coses perden color i sentit.
La distància és la major barrera per combatre: un mur no visible físicament, només el veiem, quan sentim que estem perdent algú important per a nosaltres, un amic, un company... I és que, sinó forjem les nostres relacions personals és fàcil debilitar les relacions d’amistat. Al llarg del dia, fem moltíssimes activitats: feina, estudis, temps lliure, esport, hobbies... però, sovint, descuidem els petits detalls: són molt fàcils de fer i sempre alegren el dia.

Una trucada, un missatge, podria parlar de les xarxes socials com facebook, correus electrònics, un 3D explosiu... tantes vies de comunicació i al final, no tenim ni temps, per fer un gest tan simple, com saludar o dir quatre paraules algú que estimem.

No sé si realment cap llibre que s’ha fet debatent el tema de l’amistat ens podria dir les claus més bàsiques per mantenir una amistat per sempre, segurament, ens trobaríem que el propi autor no compleix, ni la meitat del que diu al seu llibre. I encara més, normalment són llibres sectaris...

Des de la meva experiència personal, només aconsellaria deixar l’orgull en un racó, no costa gens saber de l’altre, si se’n té ganes, si realment t’importa, si realment, vols ser el seu amic.
  • Qui té un amic, té un tresor!
http://aprofundim.blogspot.com.es

 
Us ha agradat ? Comenteu ;)

MY

2 comentaris: