Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dijous, 19 de febrer del 2015

Tercer consell: d'amor

Ei gent !!! Ens fa molt ilusió poder dir-vos que ens han demanat consell ( reocrdeu que qualsevol dubte que ens volgueu fer ens ho podeu fer arribar per correu i serà totalment anonim ) Bé el dubte que ens han fet arribar és aquest:

Hi ha un nen de la meva classe que ens estimem els dos desde P4 i mai ens ho hem dit... Pero li vull dir perquè es l'ultim any que tinc la oportunitat...( faig 6e) pero em fa por... Que faig??

Primer de tot, moltísimes gracies per fer-nos arribar la pregunta :) Et recomanariem que primer et paresis a pensar si realment estimes molt aquest nen o només és una simpatia especial que tens cap a ell. Si veus clar que és amor segueix llegint. Mira, tu dius que tu ja saps que tu li agrades a aquest nen. Per tant la cosa seria dir-li no ? Per què si els dos us estimeu... La cosa seria, primer de fer res de res assegurar-te que realment li agrades. Si n'estas completament segura, no dubtis en dir-li per què casi segur que et dirà que si. Però si no n'estas realment segura asseguraten avans. Si en tens una sospita i no pots acabar-ho de confirmar pensa que no perds res en dir-li pero hauria de ser d'una manera així per assegurar-te que no perdras la seva amistat si no t'estima realment. Et recomenem que en tots els casos ho fagis més o menys així:

TU: Mira, t'haig de dir una cosa. Pero vull, que si tu no hi estas d'acord oblidem la conversa que hem tingut i tot torni a ser igual.

Ell tu promet i tu li dius tot. Si es que si genial :) I si no no passa res, com a mínim ho has intentat i no perdras la seva amistat.

Esperem de tot cor haver-te ajudat ;) Ja ens diras que tal :)

MY

4 comentaris:

  1. un bon consell, no anava per a mi però emm pot sefvir!!

    ResponElimina
  2. Que bé que et pugui servir !!!! :)

    ResponElimina
  3. hola em podrieu donar el vostre cooreu? es alla on es fan consells?

    ResponElimina
  4. El nostre correu és historiesdemillorsamigues@gmail.com
    Si es allà :)

    ResponElimina