Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dilluns, 23 de febrer del 2015

Cinqué consell: com recuperar una amistat

I ja tenim aquí el 5e consell !!! ;) Mireu mireu ...

La meva millor amiga s'ha enfadat amb mi, i està enfadadissima per què si. Com puc fer que torni a ser la meva BFF?

Hola gracies per enviar-nos una pregunta !!! :) :) :) Mira primer de tot aturat un moment a pensar. Que li he fet per què estigui enfadada amb mi ? Pensa i repensa desde el moment en que us vau enfadar. Que li havies dit, si havies fet algun comentari així, fora de lloc, si havies fet algu inconcienment que li hagi pogut molestar ... Pensa en qualsevol detallet, alguna cosa que consideris una tonteria. Si dius que és la teva millor amiga segur que no et costara per un moment pensar com ella, no ;) Bé si veus que s'et acut alguna cosa parla amb ella i diga-li que et sap molt greu, i que no ho vas fer per ofendrela. Segur que és veritat, o no ? ;) Demana-li perdó, i diga-li que no tornarà a passar més i que n'estats molt arrepentida. 

Si de contrari has pensat molt pero no et ve res, no et desesperis. Tranquilament busca un bon moment per parlar amb ella ( Eo ! Pero tampoc sense adormir-te que si no és pensarà que no t'importa . Explica-li tota la veritat. Diga-li que no sap que li has fet ( pero sense que soni borde ) i que si tu digues ho podries solucionar per què no tornes a passar més. També diag-li que no suportes que estigueu enfadades perquè l'estimes molt ( segur que és així <3 ) i que no la vols perdre per res del món.

Si ella realment és la teva BBF ho entendrà segurisim i tot, i segur que et perdonarà :) si es nega a parlar amb tu escriu-li una carta i fes-li arribar. Ah ! Un petit detallet per acabar de recuperar l'amistat i perquè ella vegi que realment et sap greu aniria bé ! :)

I escolta, si no et perdona es que no era una bona BBF. No et desesperis, que si aixo passa ( esperem de tot cor que no ! ) es que tu et mereixes com a BBF algu molt millor, eh ? :)

Esperem haver-te ajudat, ja ens diras com ha anat ! :)

MY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada