Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dimecres, 22 d’octubre del 2014

Primer cas i primer consell

Ei ! Ja em rebut el primer cas per que l'aconsellem !!! Estem molt contentes i agraides a aquella persona :D Aquí en teniu el seu cas:

  "Les nenes de la meva classe (6è) fem un ball per final de curs i tot el dia ens barallem per els passos i altres raons.. com ho podem fer per posar-nos d'acord? se que es una mica dificil de donar un consell sobre aixo pero si ho fessiu em fariueu un gran favor!! gracies

Aquí va el nostre consell:


Primer de tot, parla amb elles. Reuneixels a totes i explicals'hi que tu passes molt bé fent el ball i tot però que quan ens barallem no et sents bé. Segur que t'enendran perquè és molt possible que a elles tampoc els hi agradi barallar-se ( a qui li agrada?)
Així que trobeu la manera de posar-vos d'acord. Explicals'hi que és un ball de totes i es clar, totes hi voleu participar i donar-ne l'opinió i aixo està molt bé, heu de saber opinar totes pero que a vegades també cal cedir. Així que si algun pas del ball no us poseu d'acord de com fer-lo seieu i tranquilament i ordenadament que cadescuna exposi la seva idea. Poc a poc aneu eliminant idees fins que en quedi una. És important que no penseu en triar sempre la vostra si no en la que us sembli millor.
A una de nosaltres ( M) sempre li passa que li agrada molt fer obres de teatre i fer balls pero sempre hi han baralles i sempre mana la mateixa. Ara amb aquest metode ens és més facil posar-nos d'acord i ja no discutim.
I recorda, si són bones amigues estem seguirisimes que t'entendran !

Esperem haver-te ajudat molt i que se sulucioni aquest problema :)

MY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada