Si t'agrada el blog, que esperes en fer-te seguidor ? ;)

dissabte, 25 d’octubre del 2014

Nou Consell, aquest cop d'amor

Ei ! Ja tenim aquí una persona que ens demana consell, aquest cop sobre l'amor<3 Aquí teniu el seu problema:

" Hi ha un nen k m.agrada po no se com dir-li "

Aquí la nostra resposta:
És un típic cas que li passa a moltísima gent. Primer de tot, pensa el que et convé. Pot ser que el nen que t'agrada estigui en dos situacions:
  1. Sou molt amics, passeu moltes estones junts, us teniu confiança, és a dir que sou de la mateixa colla d'amics i us caieu molt bé els dos.
  2. És el típic nen en que mai hi parles, no el saludes, sou de colles d'amics molt diferents, no us caieu molt bé perquè no teniu relació
En els dos casos has de actuar de maneres completament diferents:


  1. Si creus que aquesta és la teva opció, atenció en el que et diem. Si li vols dir ja pots posar-te una data. Buscar un lloc ( pot ser un lloc on els dos sempre i jugueu, un lloc que us identifiqui ) i prepare't una mica el que vols dir. Et recomanem que comencis dient alguna cosa semblant això: " Et vull dir una cosa pero no vull que aixo influeixi en la nostra amistat, m'ho proments ? " Després diga-li que si ell no hi està d'acord que no passa res pero que vols que sigueu siguent amics ( insisteix en això ). Despres li dius de manera una mica indirecta pero a la vegada clara per que no hi hagin mals entesos. Tot aixo li has de dir a soles, busca un moment. I si no en trobes cap demana-li de parlar amb ell a soles
  2. Si fa més per tu aquesta opció no vagis directe. Que pensaries si un nen de la teva classe en que mai hi parles et dies que t'estima ? Potser t'espantaries i tot. Per aixo, el millor que pots fer es fer-te el seu amic. Com? Doncs, no ho facis directe. Ves a poc a poc i dia rera dia et vas fent el seu amic. Busca moments que pugueu compartir junts i després, quan ja sigueu amics pots passar a la opcio 1. O tot el contrari, a mida que el coneixis et pots adonadr que no t'interessa realment i que ja no t'agrada tant.
Esperem haver-te ajuda ;) Ah ! Un ultim consell. No t'oblidis de ser tu mateixa i de que passi el que passi seguir sempre endavant !

MY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada